Zarqa Young Pure Skin Cleansing Tonic

€ 9,35
Inclusief belasting

Zarqa Young - Pure Skin Cleansing Tonic

Aantal

Inhoud: 200 ml

Het antibacteriele complex met Dode Zee mineralen, alcohol en tea tree olie reinigt en ontvet de huid op milde wijze. De aloe vera die in Zarqa Young Pure Skin Cleansing Tonic is verwerkt, zorgt voor een kalmerende en verzachtende werking.

Een vette en onzuivere huid komt vaak in de pubertijd voor, maar sommige mensen hebben er tijdens de zwangerschap of zelfs hun hele leven last van. Een onzuivere huid, vette huid herken je aan puistjes, mee-eters of witte bolletjes, verwijde porien en een glimmende de huid. Dit zie je vooral terug op het gezicht, maar ook in de nek, op de schouders, borstkas en rug. Bij een onzuivere huid zijn de porien aan de oppervlakte van de huid verstopt. Hierdoor stapelt talg, het vet dat de huid soepel houdt, zich samen met vuil en dode huidcellen op in de talgklieren. Omdat dit meestal gepaard gaat met een verhoogde talgproductie, spreken we bij een onzuivere huid ook vaak van een vette huid.

Hoe verkrijg je een optimaal resultaat?
Gebruik Zarqa Cleansing Tonic bij voorkeur in combinatie met de Zarqa behandel- en aanstiplotion en de Zarqa gezichtscreme voor de onzuivere huid.

Waarom Zarqa Reinigingstonic voor de onzuivere huid?
> reinigt de porien mild, verwijdert vuil en bacterien
> voor de vette en onzuivere huid
> antibacterieel complex
> kalmeert en verzacht

Zarqa Young Pure Skin Cleansing Tonic is parfumvrij en parabenenvrij.

9 Items